top of page

Fejertex Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Nedenfor kan du finde de generelle vilkår for handel med -
FEJERTEX Skorstensfejerbeklædning v. Skorstensfejermester Lars Larsson.

Vi opfordrer til, at du læser dem grundigt igennem, inden du gennemfører et køb.
 

1. Anvendelse
Disse handelsbetingelser gælder for alle produkter, der bliver solgt på www.fejertex.dk, samt telefonisk, og direkte salg (herunder leverandørudstillinger m.v.) af FEJERTEX Skorstensfejerbeklædning v. Skorstensfejermester Lars Larsson (nedenfor kaldet "Virksomheden"), som Kunder heraf måtte købe.


2. Produkter

De produkter, der bliver solgt fra Hjemmesiden, er afhængige af kundens input og valg, hvorfor eventuelle fejl i kundens input eller valg ikke er Virksomhedens ansvar. Kunden kan dog altid ved henvendelse til Virksomheden, få ændret en fejlindtastning, hvis produktet endnu ikke er produceret.
 

3. Pris og betaling

Alle priser på fejertex.dk er i danske kroner (DKK) og er eksklusiv moms.

Når et køb gennemføres på fejertex.dk, vil den eneste mulige betalingsform ske som fakturabetaling, hvorefter der sendes en mail til Kunden med ordrebekræftelse.

Hvis Kunden jævnligt benytter sig af Virksomhedens produkter, og derfor har indgået aftale med Virksomheden om at indgå i Virksomhedens faktureringsordning, vil Kunden blive faktureret efter afsendt ordre. Betalingsfristen vil være 14 dage.
Ved forsinket eller manglende betaling forbeholder Virksomheden sig ret til at pålægge renter eller rykkergebyr efter renteloven og i øvrigt forfølge sit krav.
 

4. Levering

Bemærk, at der kan forekomme væsentlig forskel i leveringstiden, alt efter den enkelte ordres produkter og størrelse.

Lagervarer vil som ofte blive afsendt indenfor 2-3 arbejdsdage, hvor man må forvente en leveringstid på 2-3 uger ved tilpasset og specialsyet beklædning. Bemærk: at der kan forekomme længere leveringstid, efter leverandørudstillinger m.v.

Der kan forventes en leveringstid på 2-3 uger på visse gaveartikler.

Høje hatte har en leveringstid på 4-6 uger.

Virksomheden sender med GLS.
 

5. Ansvar

Virksomheden er ansvarlig for produkternes indhold og korrekthed, men kan i intet tilfælde gøres ansvarlig for anvendelsen af produkterne, herunder er man ikke begrænset til at produkterne bliver anvendt korrekt.
Virksomheden er således ikke ansvarlig for hverken direkte, indirekte eller afledte tab, som Kunden måtte lide som følge af fejlagtig anvendelse af produkter.

Virksomheden er ikke ansvarlig for nogen reference, link eller anden henvisning til tredjeparts hjemmeside, som måtte kunne findes på Hjemmesiden.
 

6. Reklamation og mangler

Kunden har inden for 14 dage, efter deres køb, ret til fuld returret, hvis et produkt ikke måtte leve op til deres forventninger.
Kunden har ikke ret til ombytning eller returnering af specialsyet eller tilpasset beklædning, samt tilbudsvarer.
 

7. Behandling af personoplysninger

Se Cookie- og privatlivspolitik - Her
 

8. Ændringer

Virksomheden tager forbehold for tryk- og prisfejl.

Virksomheden er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til Hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for Virksomhedens kontrol.

 

 

 

Ved eventuelle spørgsmål til handelsbetingelserne, er man altid velkommen til at kontakte os på fejertex@skorstensfejeren.dk

bottom of page