top of page

Om Fejertex

Virksomhedsprofil

FEJERTEX skorstensfejerbeklædning fremstiller arbejds- og profilbeklædning til branchen.

Vi fremstiller kollerter, skjorter, overalls, veste, battle jakker og benklæder både efter personlige mål og i standard størrelser.

Stoffet vi anvender i produktionen er af højeste kvalitet og er modstandsdygtig overfor varme og syre.

I vores produktion af diverse beklædningsdele anvender vi to typer stof, en tyndere let kvalitet, samt en tykkere kraftig kvalitet. Begge er 65 % Polyester og 35 % Bomuld.

I profilafdelingen tilbyder vi bl.a. forskellige typer T-shirts, sweatshirts og kasketter, alle med broderet faglogo. Derudover har vi også diverse tilbehør, som mundduge, halse disser, arbejdssko og høje hatte m.m.

I gaveafdelingen findes porcelæn og glasfigurer, termoflasker med graveret faglogo, slipseklemmer og reversnåle m.m.

Historie

De nuværende indehavere Lone og Lars Larsson overtog virksomheden i 1997 og markedsfører sig under navnet FEJERTEX. Tidligere Skorstensfejerbeklædning startede i 1980′erne med Egon Ringsing som indehaver og blev senere overtaget af hans datter Ingelise Ringsing.Virksomheden beskæftiger også syerske Lis Jensen, med over 40 års erfaring, og som har været ansat i virksomheden  i 22 år.Samt assistent Eva Larsson, som har baggrund i tekstil og detailbranchen. Eva er tiltrådt virksomheden i 2019. Vi har deltaget på leverandørudstillinger til skorstensfejerfaget i Danmark, Sverige og Norge hvor vi også sælger vores produkter.

skorstensfejer_SH_800x800.jpg
profil_lars_larsson_400x552.jpg
Lars Larsson
Indehaver
Lis_edited.jpg
Lis Jensen
Syerske
Eva_edited.jpg
Eva Larsson
Assistent
bottom of page